Viisi ihoa kirkastavaa kauneusniksiä

Viisi ihoa kirkastavaa kauneusniksiä, ole hyvä!

Katsooko peilistäsi aamuisin samea ja harmaa iho? Hoitotuotteet tuntuvat pyörivän iholla eikä meikkikään pysy kunnolla? Paljastan seuraavassa viisi ihoa kirkastavaa kauneusniksiä, jotka teet helposti kotona!

Ihoa kirkastava kauneusniksi nro 1 – Kuorinta

Jos et ole hetkeen kuorinut ihoasi, niin nyt on sen aika! Kuorinta poistaa kuollutta ihosolukkoa ja heleyttää ihoa. Kuorinta myös auttaa meikkiä pysymään paremmin ja edistää hoitotuotteiden imeytymistä. Suosi ihotyyppisi mukaista kuorinta-ainetta. Puhdista ensin kasvosi huolellisesti. Kuori ihosi hellästi, hankaamatta. Jos ihollesi sopiva kuorinta-aine on rakeinen, kannattaa leuka, otsa ja nenänpielet pyöritellä huolellisesti, mutta ilman liiallista voimaa. Entsymaattinen tai happokuorinta ovat rakeettomia kuorintoja, jotka yleensä jätetään iholle jokisikin aikaa – noudata tuotteen ohjeita. Lopuksi kuorinta-aine huuhdellaan pois. Taputtele pehmeällä pyyhkeellä kuivaksi.

Niksi nro 2 – Kaksoispuhdistus

Säännöllisellä kaksoispuhdistuksella saat pidempiaikaisia tuloksia ihon kirkastamisessa! Kaksoispuhdistuksen ensimmäisessä öljypuhdistusvaihessa ihosi aineenvaihdunta virkistyy ja huokoset puhdistuvat syvältä, jolloin ihosta tulee heleä ja kaunis. Huomioithan, että kaksoispuhdistus ei sovi herkälle iholle. Lue lisää miten kaksoispuhdistus tehdään!

Niksi nro 3 – Konjac-sieni

Konjac-sieni. Ihonhoidon ihmesieni tehostaa puhdistusta entisestään! Jos et ole innostunut kaksoispuhdistuksesta, kannattaa sinun ottaa käyttöön konjac-sieni. Konjac-sieni vähentää tehokkaasti epäpuhtauksia ja kuorii ihoa hellävaroen. Iho kirkastuu ja ihonväri tasoittuu. Luonnostaan emäksinen konjac-sieni muodostaa iholle kolloidisen kalvon, jolloin se tasapainottaa epäpuhtauksien happamoittavaa vaikutusta. Sieni soveltuu usein myös herkkäihoisille ja olen saanut oman perioraalidermatiittini rauhoittumaan konjac-sienen avulla. Sientä voi käyttää päivittäin tai muutaman kerran viikossa. Sieni tulee kastella läpikotaisin ennen käyttöä, jolloin kovasta ja karheasta sienestä tulee joustava ja pehmeä. Voit käyttää sientä joko yksinään puhdistuksen jälkeen tai puhdistustuotteen kanssa, jolloin puhdistusainetta menee huomattavasti pienempi määrä, kuin normaalisti. Konjac-sieni kestää päivittäisessä käytössä noin 2-3 kuukautta. Lue lisää Konjac-sienen hyödyistä Yellow Mood -blogista.

Niksi nro 4 – Kasvohieronta

Kotona tehtävä säännöllinen kasvohieronta paitsi rentouttaa ja tekee kotispa -hetkestä luksusta, se myös tehostaa aineenvaihduntaa, kaunistaa kasvojesi siluetin ja kirkastaa ihoa. Kasvohierontaan tarvitset aina öljyn, jonka avulla sormet liukuvat iholla miellyttävästi. Puhdista kasvosi, taputtele ihollesi kasvovesi kerrostaen ja levitä sen jälkeen öljy. Voit myös levittää kasvoveden jälkeen voiteen ja ottaa mutaman tipan kasvoöljyä, jolla teet hieronnan voiteen päälle. Kaikki voiteet eivät kuitenkaan kestä öljyllä hierontaa, jolloin ne alkavat rullata ja tavallaan murustaa iholle. Hieronnan voit tehdä vaikka joka päivä, jolloin tulet todella huomaamaan eron ihossasi.

Niksi nro 5 – Säännöllisyys

Säännöllinen hoito sinulle sopivilla hoitotuotteilla. Mikäli laiminlyöt ihonhoitoasi tai tuotteesi ovat vääränlaiset, ihosi voi kuivua, epäpuhtaudet lisääntyvät ja ihostasi tulee samea ja harmaa. Muista siis säännöllisyys ihonhoidossasi ja ota käyttöösi nämä viisi ihoa kirkastavaa kauneusniksiä! Mikäli pähkäilet oikeiden tuotevalintojen kanssa, voit aina ottaa yhteyttä minuun.

Mitä mieltä olet? kommentoi, niin jutellaan lisää.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.