Shop

Online-hoitola ja luonnonkosmetiikan verkkokauppa avattu

Online-hoitola ja luonnonkosmetiikan verkkokauppa

Eva Verde Online-hoitola ja luonnonkosmetiikan verkkokauppa on nyt auki!

Ihon syväanalyysin avulla löydämme yhdessä juuri sinulle sopivat tuotteet, helposti ja vaivattomasti. Ota askel kohti uutta upeampaa ihoasi ja tutustu Eva Verde Online-hoitolaan!

Päivitän verkkokauppaan uusia tuotteita nyt päivittäin ja jos et jotakin löydä, ota rohkeasti yhteyttä. Upeat brändit, kuten ranskalainen uuden uutukainen Biovive, probioottisen ihonhoidon pioneeri Esse ja suomalaista käsityötä Luonkosin ”kakkusten” muodossa takaavat ihosi hyvinvoinnin. Herkkuina lisäksi Yin Your Skin by Katja Kokko guashat sekä Skin Moodin aidot konjac-sienet. Tulossa keväällä myös lisää metsäkosmetiikkaa Moi Forestilta. Ooh, en malttaisi millään odottaa!

Eivätkä ihanuudet tähän lopu! Ihonhoidon valmennukset starttaavat kevään/kesän aikana ja yhdessä ihon syväanalyysin ja näiden käsittämättömän upeiden ja tehokkaiden tuotteiden kanssa saamme ihollesi uudenlaisen alun – ja sinä saat ihon, johon ihastut yhä uudelleen.

Metsästän jatkuvasti uusia upeita tuotteita online-hoitolani valikoimaan. Vinkkaa ihmeessä, jos sinulla olisi jokin helmi mielessä, jota et vielä Suomesta saa, niin tutustun siihen mielelläni.

Tervetuloa Eva Verde Online-hoitolaan ja verkkokauppaan💛

Rakkaudella, Reija