Ihonhoitovalmennus

Rakkaudesta ihoon™ – ihonhoitovalmennuksella tuloksia

Kiinnostaako sinua henkilökohtainen ihonhoitovalmennus? Olen ihovalmentajasi verkossa ja ohjaan sinua ihonhoidossasi step-by-step. Jos haluat tietää Rakkaudesta ihoon™  -valmennuksista lisää, ota yhteyttä minuun yhteydenottolomakkeella tai lähetä sähköpostia iho@evaverde.fi.

Ihon syväanalyysissä yhdistyvät kokonaisvaltainen ihon ja elintapojen huomiointi yksilöllisesti. Analyysi tehdään verkossa siten, että vastaat omaan tahtiisi esitettyihin kysymyksiin, analysoin antamasi vastaukset, jonka jälkeen käymme tulokset ja ratkaisuehdotukset läpi yhteisessä etäpalaverissa videoyhteydellä. Ihon syväanalyysin voit tilata tästä.

Voit myös varata ihonhoitokonsultaation esimerkiksi raskauden ja imetyksen aikaisiin hormonitoiminnan aiheuttamiin ihomuutoksiin tai niiden ennaltaehkäisyyn, akneen tai herkän ihon tasapainon löytymistä varten. Ihonhoitokonsultaatioon pääset tästä.

Kasvojooga monipuolisena itsehoitomenetelmänä kiinteyttää ihoa, auttaa tukeutuneen ihon kirkastamisessa lisäämällä tehokkaasti aineenvaihduntaa ja uudistaa ihoa ja vähentää turvotusta. Voit varata henkilökohtaisen kasvojoogatunnin itsellesi tai tulla mukaan kasvojoogatapahtumiini.

Teen kasvojoogaa etänä videoyhteydellä sekä myös paikanpäällä. Suuremmille ryhmille on myös mahdollista varata oma kasvojooga-workshop. Kasvojooga-aiheiset blogipostaukset löydät täältä ja henkilökohtaiseen kasvojoogaopetukseen pääset tutustumaan tästä linkistä.

Ihana ihosi odottaa sinua, ota rohkeasti ensiaskeleesi kanssani<3

Lempeydellä, Reija