Ihonhoitovalmennus

Rakkaudesta ihoon™ – ihonhoitovalmennuksella tuloksia

Kiinnostaako sinua henkilökohtainen ihonhoitovalmennus? Olen ihovalmentajasi verkossa ja ohjaan sinua ihonhoidossasi step-by-step. Jos haluat tietää Rakkaudesta ihoon™  -valmennuksista lisää, ota yhteyttä minuun yhteydenottolomakkeella tai lähetä sähköpostia iho@evaverde.fi.

Ihon syväanalyysissä yhdistyvät kokonaisvaltainen ihon ja elintapojen huomiointi yksilöllisesti. Analyysi tehdään verkossa siten, että vastaat omaan tahtiisi esitettyihin kysymyksiin, analysoin antamasi vastaukset, jonka jälkeen käymme tulokset ja ratkaisuehdotukset läpi yhteisessä etäpalaverissa videoyhteydellä. Ihon syväanalyysin voit tilata tästä.

Voit myös varata ihonhoitokonsultaation esimerkiksi raskauden ja imetyksen aikaisiin hormonitoiminnan aiheuttamiin ihomuutoksiin tai niiden ennaltaehkäisyyn, akneen tai herkän ihon tasapainon löytymistä varten. Ihonhoitokonsultatioon pääset tästä.

Tulossa pian myös kasvojoogaa, joka monipuolisena menetelmänä kiinteyttää ihoa, auttaa tukeutuneen ihon kirkastamisessa lisäämällä tehokkaasti aineenvaihduntaa ja uudistaa ihoa ja vähentää turvotusta.

Ihana ihosi odottaa sinua, ota rohkeasti ensiaskeeleesi kanssani<3

Lempeydellä, Reija