Tietoa minusta

Kuvat: Iida Fri

Olen Reija Eva, tuloksellisen ihonhoidon ja herkän ihon asiantuntija, kosmetologi, kasvojoogaopettaja, kauneudenhoitoalan yrittäjä, merimiehen vaimo ja kahden pienen lapsen nelikymppinen äiti.

Olen ihovalmentajasi verkossa ja haluan ratkaista sinun iho-ongelmasi. Ethän siis epäröi ottaa yhteyttä, mikäli et löydä blogistani ongelmaasi vastausta. Olen täällä sinua varten.

Siitä hetkestä alkaen, kun minusta tuli kosmetologi kymmenen vuotta sitten, olen halunnut olla avuksi ihmisille erilaisissa ihoon liittyvissä ongelmissa. Etsin tietoa, opiskelen lisää, jos en jotakin tiedä ja tutustun asiaan aina perinpohjin. Olen niin onnellinen asiakkaitteni onnistumisista ja toivon, että saan auttaa myös sinua. Haluan, että sinulla on se unelmiesi iho, josta olet haaveillut. Ilman herkkyyksiä, näppyjä, sileämpänä ja kimmoisampana kuin uskalsit unelmoida.

Ihonhoito ei ole koskaan täysin kenenkään hallussa. Se mikä toimii minulla, ei välttämättä toimi sinulla. Olet ehkä saattanut sanoa ”olen kokeillut kaikkea, mutta mikään ei auta”, mutta lupaan sinulle: aina löytyy ratkaisu ja tilanne vähintäänkin helpottuu. Mitään taikatemppuja tässä ei tehdä, joten aikaakin ihon kunnon parantumiseen tarvitaan. Älä siis odota tuloksia heti, tai edes kuukauden päähän. Jokainen meistä ihonhoidon ammattilaisista peilaa omia ja asiakkaittensa kokemuksia, koulutustaan ja tietotaitoaan siihen, miten ja minkälaisia neuvoja ihonhoitoosi saat. Koska jokainen meistä on yksilö, toimii myös ihomme hyvin eri tavalla. Ei ole yhtä ainoaa oikeaa tapaa saavuttaa hyviä tuloksia ihonhoidossa.

Olen kuitenkin vakuuttunut siitä, että muun muassa erilaisia tuote-, ihonhoito- ja ruovaliomenetelmiä yhdistelemällä, jokainen voi saada avun iho-ongelmiinsa. Saattaa siis olla, että suosittelen sinulle myös toisen ammattilaisen palveluita, kuten vaikkapa homeopaatin tai ravintoneuvojan. En siis tiedä kaikesta kaikkea, enkä ole alan guru, mutta olen oppinut matkani varrella paljon. Haluan syventää osaamistani jatkuvasti osallistumalla erilaisiin kursseihin ja koulutuksiin ja siksi opiskelen myös Estenomin YAMK-tutkintoa ja valmistuminen häämöttää aivan lähellä.

Olen intohimoinen luonnonkosmetiikan puolestapuhuja, mutta saatan joskus kertoa sinulle myös jostakin synteettisen kosmetiikan uutuusjutusta tai uusista hoitomenetelmistä, jos koen sen kauneudenhoitoalaa mullistavaksi tai uudistavaksi asiaksi. Kaikki tuotteet, joita blogissani mainitsen, olen joko itse testannut tai antanut testihenkilölle testiin, joka raportoi niistä minulle. Itselläni on herkästi reagoiva iho, joten aivan kaikkia tuotteita en pysty itse testaamaan pidempiä aikoja. Kaikkiin tuotteisiin olen myös saanut maahantuojan koulutuksen, aivan kuin fyysisessa kauneushoitolassa.

Minulla on ollut oma kauneushoitola, jossa intohimoni luonnonkosmetiikkaan syttyi jo paljon ennen varsinaista buumia. Rakastin hoitolan pitämistä, mutta päädyin kuitenkin lopulta palkkatöihin toiselle paikkakunnalle spa manageriksi kylpylään. Työ oli ihanaa ja tein sitä myös äitiyslomalla ollessani, mutta kohtalon oikut veivät minut ohjaamaan ja kouluttamaan kosmetologiopiskelijoita opetushoitolassa. Ohjaajana toimiminen oli myös mahtava kokemus. Hektinen työympäristö ja upeat kohtaamiset niin asiakkaiden, kuin opiskelijoidenkin kanssa antoivat minulle uskomattoman paljon. Kun ohjaa ja opettaa opiskelijoita, oppii samalla paljon myös itse, esimerkiksi uusista tavoista toimia.

Jotakin kuitenkin tuntui puuttuvan ja kaipasin sitä omaa, konkreettista, jonka eteen voin tehdä työtä. Yrittäjyys on minulla verissä. Halusin luoda jotakin, jolla voin auttaa kerralla mahdollisimman paljon ihmisiä. Niinpä päätin perustaa Eva Verden, josta tulet blogin lisäksi löytämään lähitulevaisuudessa myös luonnonkosmetiikan verkkokaupan, sekä ihonhoitoon liittyviä verkkovalmennuksia.

Lämmin kiitos sinulle ihana, että tulit vierailulle blogiini. Toivottavasti nautit myös muista teksteistäni. Mikäli koet vinkeistäni olevan sinulle hyötyä, olisi ihanaa, jos voisit jakaa postauksiani somessa. Jos haluat päästä Eva Verden sisäpiiriin, liitythän postituslistalleni. En spämmää sinua, vaan lähetän sinulle sinua hyödyttävän ihonhoitoon liittyvän kirjeen kerran viikossa. Olisin iloinen, jos seuraisit Eva Verdeä myös somessa💚

Instagram 

Facebook

Rakkaudella, Reija